Muszlim Utazó

helyek, utak, emberek

Muszlim néni Télapó-pulcsiban
avagy karácsony a pálmák alatt

Tavaly ilyenkor fényképeztem Kairó nemzetközi negyedében, Maadiban ezt az anyukát. Maadi az a kerülete Kairónak, amit az itt élő expatok, elsősorban nyugat-európaiak és amerikaiak még élhetőnek tartanak. Az utcáknak vannak járdái, a háztömbökhöz pedig parkok és játszóterek tartoznak. Helyenként még közlekedési lámpát is fel lehet fedezni, a szupermarketekben pedig nyugati árut lehet vásárolni nyugati áron. 

A Beano's Cafénak hatalmas kertje van, benne hintával és libikókával, gyakorlatilag minden országból található itt kisgyerek. Nem csoda, ha az itt élők minden lehetséges módon kommunikálnak, ahogy ez az egyiptomi anyuka is, aki december 6-án mikulásos pulcsit húzott, és még a kendője alásapkáját is hozzápasszította:

60134023_10218134276449518_1199481179183513600_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszlimutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr8115355106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása